11 november 2019 Blog, Nieuws

Afgelopen maandag is het contract getekend

 

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt ook het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten.

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. 

Cameratoezicht met CamIQ

Om ervoor te zorgen dat Geldmaat zicht heeft op wat er zich rondom de geldautomaten afspeelt, heeft Geldmaat een overeenkomst gesloten met Videotronic om alle CamIQ systemen die bij de Rabobank in gebruik zijn en overgaan naar Geldmaat, te voorzien van de laatste software release en aanpassingen te doen om zo het systeem beter te laten aansluiten bij de wensen van Geldmaat.

Kees-Jan Jekel (Videotronic), Martin van Wijk (Videotronic), Erik Kwakkel (CEO – Geldmaat) en Erik Severijnen (CIO – Geldmaat).
Gerelateerde artikelen