logo
support

woensdag, 11 november 2020

NIEUWSARTIKEL - Contract met Geldmaat

Videotronic betrokken bij de beveiliging van de geldautomaten van Geldmaat

Afgelopen maandag is het contract getekend.

Kees-Jan Jekel (Videotronic), Martin van Wijk (Videotronic), Erik Kwakkel (CEO – Geldmaat) en Erik Severijnen (CIO – Geldmaat).

Kees-Jan Jekel - Sweerman (Videotronic), Martin van WIjk (Videotronic), Erik Kwakkel (CEO - Geldmaat), en Erik Severijnen (CIO - Geldmaat).

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt ook het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten.

In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank langzaamaan plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. 

Cameratoezicht met CamIQ

Om ervoor te zorgen dat Geldmaat zicht heeft op wat er zich rondom de geldautomaten afspeelt, heeft Geldmaat een overeenkomst gesloten met Videotronic om alle CamIQ systemen die bij de Rabobank in gebruik zijn en overgaan naar Geldmaat, te voorzien van de laatste software release en aanpassingen te doen om zo het systeem beter te laten aansluiten bij de wensen van Geldmaat.