logo
support

donderdag, 27 januari 2022

NIEUWSARTIKEL - Nieuwe Videotronic showroom

Onze nieuwe demoruimte is bijna klaar!

Door de Coronamaatregelen heeft het allemaal wat langer geduurd dan ons lief is, maar we zijn bijna klaar met de verbouwingswerkzaamheden. De komende weken worden de laatste restpuntjes afgerond.  En hopelijk staan de maatregelen het ons dan toe om op een veilige manier u te kunnen ontvangen.

Videowall Videowall

Meer laten zien

Ons doel was en is om een ruimte te creëren waarin we nog beter in staat zijn te laten zien wat de mogelijkheden zijn die moderne cameraobservatiesystemen kunnen bieden. Waar we in het verleden met enige moeite twee à drie mensen tegelijk iets konden tonen, zijn we nu in staat om grotere groepen mee te nemen in wat te bieden hebben.

Naast de meldkamer achtige opstelling die we al langer gebruiken hebben we nu ook geïnvesteerd in een videowall van 9 beeldschermen, prima voor presentaties maar vooral ook om met u dieper in te kunnen gaan op de specifieke eigenschappen van bijvoorbeeld ons CamIQ platform. En natuurlijk is dit ook fijn om te gebruiken bij interne bijeenkomsten.

Verder hebben we in de ruimte vaste opstellingen neergezet voor heel specifieke toepassingen, zodat we ook die kunnen delen. Denk daarbij aan Video Content Analyse oplossingen van Axis Communications zoals Axis Fence Guard en Axis Loitering Guard.

Ook kenteken herkenning heeft nu een vast plekje gekregen.

En naast onze software oplossingen laten we ook graag de laatste technologie zien op het gebied van IP camera’s en servers.

Meer zoals dit

NIEUWS

Remote Support

NIEUWS

Radar en PTZ-camera’s: een mooie combinatie

NIEUWS

Axis Partner of the Year