21 februari 2020 Blog, Nieuws

Update: deze positie is recent ingevuld.

We zijn weer op zoek….

Wij zoeken een extra Support Engineer voor video-observatiesystemen binnen de klanten van Videotronic Infosystems. Wij leveren voornamelijk complexe multi-site oplossingen met vele honderden camera’s. Ook kleine systemen met enkele camera’s behoort tot onze mogelijkheden. We zijn bijzonder hoog-niveau klantgericht en stellen strenge kwaliteitseisen aan onze systemen en diensten. Dat maakt ons bijzonder voor onze klanten en hun oplossingen.

Waarom bij ons werken:

Wij zijn een compacte groep medewerkers, die klaar staat voor elkaar en daar waar nodig elkaar helpen bij onze geweldige projecten, waar we trots op zijn. We hebben zeer korte lijnen onderling en er heerst een huiselijke sfeer op kantoor door een prettige huislijke inrichting. We gaan flexibel om met werktijden en werkplek. Deels thuis werken behoort tot de mogelijkheden en is bespreekbaar. Samen een weekend weg met alle gezinsleden is een traditie geworden. 

Wat zijn jouw taken:

Als Support Engineer verleen je ondersteuning aan onze klanten. Deze ondersteuning gebeurt telefonisch en in veel gevallen verleen je ook remote support hierbij. De ene keer los je het probleem zelf op, de andere keer is je conclusie dat er een specialist op locatie moet komen. Dit communiceer je naar de juiste personen, zodat het probleem van de klant op een juiste wijze wordt opgelost. Ook dien je systemen te kunnen configureren. Dit kan intern zijn of, via remote toegang of extern bij de klanten. Het updaten en verzorgen van de bijbehorende documentatie omtrent de configuraties is uiteraard ook een onderdeel van deze configuratiewerkzaamheden.  

Wat verwachten we van jou:

Je hebt een ICT gerichte opleiding op minimaal MBO-niveau of aantoonbare werkervaring op ICT-gebied. Je bent bijzonder kwaliteit-, klant- en resultaatgericht en gewend zelfstandig te werken, zeker als het gaat om oplossen van kleine storingen. Ervaring/affiniteit met systeemconfiguratie en kennis van verschillende Operating Systems is noodzakelijk.

Wat bieden we jou:

In overleg met jou een uitstekend maandsalaris en de daarbij behorende onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Flexibele werkuren

Is dit wat voor jou? Wil je samen met ons team, met trots ondersteuning bieden aan onze projecten? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we wachten op jou!

Dus bel met:

Martin van Wijk

+31 (0)88 262 8000

Of stuur een email naar info@videotronic.nu

Gerelateerde artikelen