28 januari 2021 Blog

Wie komt ons team versterken?

Onze organisatie

Videotronic Infosystems Nederland levert hoogwaardige en innovatieve videobewakingssystemen voor het beantwoorden van beveiligingsvraagstukken. Het gaat daarbij om zowel standaardapparatuur als maatwerkoplossingen. Tevens vindt advisering en ondersteuning plaats bij complexe projecten met veelal een bijzonder karakter op overheidsniveau.

Videotronic Infosystems is een jonge, kleine, professionele en dynamische organisatie. Een informele open collegiale werkomgeving waarin initiatief en creatief analytisch oplossend vermogen volledig tot hun recht komen.

De functie

Als Bedrijfsadministrateur ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van de organisatie, waarbij je ook degene bent, die de praktische werkzaamheden verricht.

Dit doe je door de spil te zijn tussen de externe accountant en de directie. Je voert de boekhouding uit en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening. Dit begint met het zelf uitvoeren van de praktische zaken, zoals de crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, debiteurenbeheer, het opstellen van een liquiditeitenanalyse en het uitvoeren van betalingen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van belastingaangiftes en managementrapportages. Daarnaast hou je de werkelijke Winst -en Verliesrekening in de gaten en stemt dit af qua planning.

Deze functie betreft 16-20 uur.

De functie kan uitgebreid worden met werkzaamheden ten behoeve van de salarisadministratie (de salarisadministratie zelf is uitbesteed) en andere zaken, die betrekking hebben op de personeelsadministratie.   

Door deze toevoeging zal de functie als Bedrijfsadministrateur 24-28 uur zijn.   

Vereisten

Je beschikt over een MBO+/HBO niveau op het gebied van financiën. Je hebt ervaring met een breed scala van administratieve werkzaamheden, van praktisch boekhouden tot het maken van rapportages.

Kennis van Exact is een pré.

Je kunt je weg vinden binnen Office-pakketten en je kan overweg met MacOS.

Nederlands en Engels beheers je goed, zowel schriftelijk als mondeling.

Jouw profiel

Het werk vraagt om zorgvuldigheid en accuratesse. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je controleert en verbetert je eigen werk en die van anderen. Je bent betrouwbaar, handelt open en transparant en gaat discreet met vertrouwelijke informatie om. Je bent proactief, initiatiefrijk en gedreven in het zoeken naar oplossingen. Je bent daadkrachtig en besluitvaardig in het maken van keuzes. Je bent uitermate flexibel en kunt zowel zelfstandig als samen werken. Tevens ben je collegiaal en heb je inlevingsvermogen. Hiervoor heb je sterke communicatieve vaardigheden nodig.

Je bent iemand die zelf op de hoogte wil blijven van de laatste stand van zaken binnen zijn vakgebied en hier zelf het initiatief in neemt om up-to-date te blijven.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vooral contact met ons op:

Contactpersoon:
Juliana Dural
Alblasstraat 42
5626 BJ Eindhoven, Nederland
040-2628000

juliana@videotronic.nu

Gerelateerde artikelen