28 juli 2017 Blog

Videotronic gaat samenwerking aan met Sieza s.r.o.

 

Perimeter bewaking staat bij veel bedrijven al jaren hoog op de agenda. Steeds vaker worden we bij Videotronic gevraagd welke oplossingen we in huis hebben om grotere terreinen te beveiligen. Video content analyse modules zoals Virtual Fencing zijn vaak dan maar een deel van de mogelijke oplossing. Met name bij grote afstanden hekwerk worden de kosten als te hoog ervaren. Kosten die worden veroorzaakt door de grote hoeveelheid camera’s die nodig zijn om een betrouwbare detectie te krijgen en de daarbij behorende infrastructuur die aangelegd moet worden.

 

Bij Videotronic geloven we in de toepassing van camerasystemen in de bewaking en beveiliging van terreinen. Maar vinden ook dat in veel gevallen video alleen niet de oplossing biedt. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Sieza s.r.o. in Praag. Sieza is onder andere de fabrikant van Peridect+, een nieuw ontwikkeld universeel perimeter detectiesysteem.

Daarbij zijn speciale algoritmes ontwikkeld om de kans op valse alarmen zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Peridect+ kan op praktisch alle soorten hekwerken toegepast worden maar is ook uitermate geschikt om in de grond geplaatst te worden.

 

Interesse in hekwerk detectie? Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-2628000 of mail naar info@videotronic.nu

Gerelateerde artikelen