24 september 2013 Nieuws

Vandaag heeft Rosemann Software GmbH de nieuwste release van CamIQ vrijgegeven op haar website.

Release 4.5 (1 of 1)

 

Binnen deze update zijn naast een aantal bug fixes en kleine aanpassingen ook een aantal nieuwe functies vrijgegeven. Een van de meest in het oog springende features welke nu beschikbaar is, is de geheel nieuwe web client. De nieuwe web client heeft nu qua bediening en user interface veel meer weg van de standaard CamIQ Satellite Manager client dan de oude web client dat had.

Groot voordeel is nu dat de web client ook een zogenaamd “responsieve design” heeft gekregen waardoor de web client ook bij uitstek te gebruiken is op bijvoorbeeld een iPad.

Andere nieuwe features welke nu opgenomen zijn in release 4.5 van CamIQ:

  • Nieuw password management; gebruikers kunnen nu zelf een nieuw wachtwooord ingeven. Daarnaast kan er nu een maximale duur gegeven worden aan het gebruik van een wachtwoord.
  • Dual recording; het systeem is nu in staat om bij bijvoorbeeld een event, over te schakelen naar opnames in een hogere resolutie en / of frame rate.
  • Geheel vernieuwde agenda layout voor het plannen van opnames.
  • Hardware acceleratie om bepaalde type videokaarten in te kunnen zetten voor het decoderen van videobeelden. Hierdoor wordt de interne CPU van het werkstation minder belast.
  • Volledige ondersteuning voor beeldschermen met een 16:9 beeld verhouding.

Voor meer informatie omtrent deze nieuwe release kunt u contact opnemen met videotronic. Een demo versie van de nieuwe release is te downloaden vanaf de CamIQ website.

 

 

Gerelateerde artikelen