12 september 2013 Nieuws

Axis reikt Partner Awards uit.

Rotterdam, 12 september – Axis Communications, wereldwijd marktleider in

wereldwijd marktleider in netwerkvideo oplossingen, heeft tijdens de Axis Partner Day 2013, die op 10 september in Geertruidenberg plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een Award. De winnaars ontvingen de Award uit handen van Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe en Martin Gren, Founder en Director New Projects bij Axis. Daarnaast werden partners bijgepraat over de ontwikkelingen in de beveiliging en algemene trends die van invloed zijn op de beveiligingsmarkt.

In de categorie ‘oplossingen’ zijn de volgende partners onderscheiden met een Award:

  • Partner van het jaar: Videotronic
  • Nieuwkomer van het jaar: A&E security
  • Project van het jaar: Gemeente Almere in samenwerking met Vision ISP

In de categorie ‘distributie’ zijn de volgende partijen in de prijzen gevallen:

  • Distributeur met meeste groei: ADI Belgium
  • Beste Stock Management & Beschikbaarheid: Anixter Holland
MBF_5496

 

Edwin Roobol: “We vinden het bij Axis van groot belang om onze partners af en toe in het zonnetje te zetten. We realiseren ons dat het kanaal voor ons enorm belangrijk is en investeren daarom veel in deze partijen. Door samen te werken met onze partners kunnen we steeds weer mooie projecten opzetten en samenwerkingen aangaan die een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving. Deze Awards zijn een blijk van waardering voor de toewijding en inzet van onze partners.”

Martin van Wijk, eigenaar Videotronic: “De investering van onze gezamenlijke kennis en kunde maakt de samenwerking met Axis tot een succes. We laten zien hoe je als organisatie een verandering aan kan gaan in deze markt en we proberen te voorzien in de groeiende behoefte aan veiligheid van mensen en organisaties. Het winnen van deze Award bewijst dat voor ons. We zijn erg blij met deze wederzijdse waardering en onze wens is ook om dit jarenlange partnerschap met Axis voort te zetten.”

 

——-

Over Axis
Axis Communications BV is een IT-onderneming die netwerkvideo-oplossingen aanbiedt voor professionele installaties. Het bedrijf is een innovatieve marktleider en zet in op de overgang van analoge naar digitale videobewaking. De producten en oplossingen van Axis zijn voornamelijk gericht op beveiligingstoezicht, bewaking op afstand en zijn gebaseerd op innovatieve open-technologie platformen. Axis heeft wereldwijd meer dan 1.500 toegewijde werknemers met kantoren in meer dan 40 landen en een samenwerking met partners in meer dan 179 landen. Axis is opgericht in 1984 en staat genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com.

Gerelateerde artikelen