Nieuws

Blog, Nieuws

Vacature: Support Engineer

We zijn weer op zoek…. Wij zoeken een extra Support Engineer voor video-observatiesystemen binnen de klanten van Videotronic Infosystems. Wij leveren voornamelijk complexe multi-site oplossingen met vele honderden camera’s. Ook kleine systemen met enkele camera’s behoort tot onze mogelijkheden. We zijn bijzonder hoog-niveau klantgericht en stellen strenge kwaliteitseisen aan onze systemen en diensten. Dat maakt… Lees meer »


Meer artikelen
21
jan
2020

Een garantie die verder gaat Om ervan verzekerd te zijn dat de CamIQ software niet alleen gedurende het eerste jaar goed functioneert, maar ook ver na de garantieperiode, biedt Rosemann Software GmbH de mogelijkheid aan op de gekochte licenties een SMA (Software Maintenance Assurance) af te sluiten. Deze SMA moet binnen 90 dagen na de… Lees meer »

06
jan
2020

We zijn op zoek…. Op zoek naar een Field Service Engineer voor video observatiesystemen binnen onze klantengroep. Wij leveren kleine systemen met enkele camera’s, tot complexe multi-site oplossingen met vele honderden camera’s. Naast het bedenken en implementeren van deze systemen ben je als Field Service Engineer ook verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en optimaliseren van… Lees meer »

12
dec
2019

In verband met de komende feestdagen is ons kantoor gesloten van maandag 23 december tot en met woensdag 1 januari. Vanaf donderdag 2 januari zijn we er weer!  

11
nov
2019

Afgelopen maandag is het contract getekend   We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt ook het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. In 2019 en 2020 maken de geldautomaten van ABN AMRO, ING en… Lees meer »