25 februari 2021 Blog, Nieuws

Wij zoeken een extra Junior Support Engineer voor video-observatiesystemen binnen de klanten van Videotronic Infosystems.

Wij leveren voornamelijk complexe multi-site oplossingen met vele honderden camera’s. Ook kleine systemen met enkele camera’s behoort tot onze mogelijkheden. We zijn bijzonder hoog-niveau klantgericht en stellen strenge kwaliteitseisen aan onze systemen en diensten. Dat maakt ons bijzonder voor onze klanten en hun oplossingen.

Waarom bij ons werken:

Wij zijn een compacte groep medewerkers, die klaar staat voor elkaar en daar waar nodig elkaar helpen bij onze geweldige projecten, waar we trots op zijn. We hebben zeer korte lijnen onderling en er heerst een huiselijke sfeer op kantoor door een prettige inrichting. We gaan flexibel om met werktijden en werkplek. Deels thuis werken behoort tot de mogelijkheden en is bespreekbaar. Samen een weekend weg met alle gezinsleden is een traditie geworden. 

Wat zijn jouw taken:

Als Support Engineer verleen je ondersteuning aan onze klanten. Deze ondersteuning gebeurt telefonisch en in veel gevallen verleen je ook remote support hierbij. De ene keer los je het probleem zelf op, de andere keer is je conclusie dat er een specialist op locatie moet komen. Dit communiceer je naar de juiste personen, zodat het probleem van de klant op een juiste wijze wordt opgelost. Ook dien je systemen te kunnen configureren. Het updaten en verzorgen van de bijbehorende documentatie omtrent de configuraties is uiteraard ook een onderdeel van deze configuratiewerkzaamheden.  

Wat verwachten we van jou:

Je hebt een ICT gerichte opleiding op minimaal MBO-niveau of aantoonbare werkervaring op ICT-gebied. Je bent bijzonder kwaliteit-, klant- en resultaatgericht en gewend zelfstandig te werken, zeker als het gaat om oplossen van kleine storingen. Ervaring/affiniteit met systeemconfiguratie en kennis van verschillende Operating Systems is noodzakelijk. Ervaring met het werken op een help- of servicedesk wordt gezien als een pré.

Wat bieden we jou:

In overleg met jou een uitstekend maandsalaris en de daarbij behorende onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden

Is dit wat voor jou? Wil je samen met ons team, met trots ondersteuning bieden aan onze projecten? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we wachten op jou!

Gerelateerde artikelen