Sinds de jaren '70 specialisten op het gebied van video-beveiligingsoplossingen.

Wij bereiken onze eindgebruikers altijd via (elektrotechnische) distributeurs, (beveiligings-) installateurs, ICT integrators, dealers en diverse adviseurs.
 • 1970 De oorsprong van Videotronic ligt in Duitsland, waar wij sinds de jaren ’70 specialisten zijn op het gebied van videobeveiligingsoplossingen.Aan het eind van de jaren ’80 werd Videotronic actief op de Nederlandse markt waaruit begin 1995 Videotronic Dick Jebbink B.V. is ontstaan.

  De toen in Nuenen gevestigde organisatie richtte zich van begin af aan op het midden en hoge segment.

 • 1989 Aan het eind van de jaren ’80 werd Videotronic actief op de Nederlandse markt waaruit begin 1995 Videotronic Dick Jebbink B.V. is ontstaan.

  De toen in Nuenen gevestigde organisatie richtte zich van begin af aan op het midden en hoge segment.

  Waar het onderscheidende karakter van kennis, klantentevredenheid en oplossingsgericht zwaar meespeelt.

 • 2001 Vanwege het succes en de sterke groei van het bedrijf, verhuisde Videotronic op 1 augustus 2000 naar een nieuw pand.

  In dat jaar werd er ook eenduidigheid gecreeerd door de firmanaam samen met het bedrijfslogo te veranderen in de gelijkluidende merknaam videotronic infosystems nederland.

  Momenteel is Videotronic een zelfstandig onderdeel van de videotronic infosystems group of companies en werkt intensief samen met videotronic infosystems gmbh in Duitsland.Wij hebben de sleutel tot succes.

De wereld waarin wij leven kenmerkt zich meer en meer door een constante informatiebehoefte en een groeiende behoefte aan veiligheid door mensen en organisaties.