Retour via RMA

Garantievoorwaarden
Op alle materialen verlenen wij een 1 jaar garantie, tenzij anders vermeld. De garantie heeft alleen betrekking op het kosteloos verhelpen van de opgetreden klacht, veroorzaakt door materiaal – en /of constructiefouten. Het defecte product wordt in de garantieperiode kosteloos geruild of gerepareerd en worden op de kosten van de afnemer terugestuurd. Indien het defecte product op locatie door videotronic moet worden vervangen c.q. gerepareerd, worden hiervoor de geldende voorrijkosten en service-uren in rekening gebracht. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar o­nze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Retourregeling via RMA
Elke product wordt met de grootste zorg en aandacht aan u geleverd. Toch is het soms mogelijk dat er goederen moeten worden teruggestuurd voor bijvoorbeeld reparatie. Wij vragen aan u om de goederen volgens o­nderstaande procedure te versturen zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Stap 1
In geval van bij transportschades meldt dit direct naar het transportbedrijf.Indien het transportbedijf de schade niet wil o­nderzoeken, neem dan direct telefonisch contact op met videotronic infosystems nederland Tel: 040-2628000, afdeling logistiek. Voor reparaties of een retourzending betreft van nieuwe producten.;

Stap 2
Vul het RMA formulier compleet in. U kunt dit formulier aanvragen of downloaden.Indien het een reparatie betreft, fax het formulier naar 088-2628008 t.a.v. service, of email het naar: rma@videotronic.nu. U o­ntvangt per omgaande een RMA-nummer van o­ns.Indien het een retourzending betreft, fax het formulier naar 088-2628008 t.a.v. logistiek, of email het naar: logistiek@videotronic.nu. U ontvangt per omgaande een RMA-nummer van o­ns.

Let op, alleen artikelen die o­nbeschadigd zijn, compleet zijn, en in de orginele doos verpakt zitten, kunnen retour genomen worden! Geretourneerde goederen zonder RMA-nummer kunnen niet worden verwerkt en worden naar u terug gezonden.

Stap 3
Voeg het RMA-formulier samen met een kopie van de factuur toe aan dedefecte goederen.De goederen moeten goed en degelijk worden verpakt.Verstuur de goederen op uw kosten naar:

Videotronic Infosystems Nederland b.v.
Alblasstraat 42
5626 BJ Eindhoven

Download hier het RMA formulier