Retour via RMA

Garantievoorwaarden

Op alle materialen verlenen wij een 1 jaar garantie, tenzij anders vermeld. De garantie heeft alleen betrekking op het kosteloos verhelpen van de opgetreden klacht, veroorzaakt door materiaal – en /of constructiefouten. Het defecte product wordt in de garantieperiode kosteloos geruild of gerepareerd. Indien het defecte product op locatie door videotronic moet worden vervangen c.q. gerepareerd, worden hiervoor de geldende voorrijkosten en service-uren in rekening gebracht. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar o­nze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Retourregeling via RM (Retourneren Met Autorisatie)

Elk product wordt met de grootste zorg en aandacht aan u geleverd. Toch is het soms mogelijk dat er goederen moeten worden teruggestuurd voor bijvoorbeeld reparatie.  Producten kunnen ook overbodig zijn of verkeerd besteld. Wij vragen u om de o­nderstaande procedure hierbij te volgen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Stap 1

In geval van bij transportschades meldt dit direct naar het transportbedrijf.Indien het transportbedijf de schade niet wil o­nderzoeken, neem dan direct telefonisch contact op met videotronic infosystems nederland Tel: 040-2628000, afdeling logistiek. Voor reparaties of een retourzending betreft van nieuwe producten.;

Stap 2

Vul het RMA formulier compleet in. U kunt dit formulier aanvragen of hier downloaden. Lees hierbij eerst de Voorwaarden Retourneren, die aan het RMA-formulier zijn toegevoegd . Mail het formulier vervolgens naar:  rma@videotronic.nu

U o­ntvangt per omgaande een RMA-nummer van o­ns. Geretourneerde goederen zonder RMA-nummer kunnen niet worden verwerkt en worden naar u teruggezonden.Let op, alleen artikelen die o­nbeschadigd zijn, compleet zijn, in de originele doos verpakt zitten en vervolgens in een omdoos verpakt zijn, kunnen retour genomen worden! In geval van reparatie of vervanging dient het product ook degelijk verpakt te zijn. Videotronic Infosystems  is niet verantwoordelijk voor enige vorm van transportschade. 

Stap 3

Voeg het RMA-formulier samen met een kopie van de factuur toe aan de defecte goederen. De goederen moeten goed en degelijk worden verpakt, zoals aangegeven in de Voorwaarden Retourneren (toegevoegd aan het RMA-formulier). Verstuur de goederen, met duidelijke vermelding van het RMA-nummer naar:

Videotronic Infosystems Nederland b.v.
Alblasstraat 42
5626 BJ Eindhoven

Download RMA formulier