logo
support

Sinds de jaren ’70
specialisten op het gebied van video-beveiligingsoplossingen.

KERNWAARDE

Wij hebben de
sleutel tot succes.

De wereld waarin wij leven kenmerkt zich meer en meer door een constante informatiebehoefte en een groeiende behoefte aan veiligheid door mensen en organisaties.

Kennis

Kennis

Video informatie en communicatie systemen worden steeds complexer en vergen daardoor steeds meer kennis van zaken. Die kennis hebben we in huis.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Op de eerste plaats willen we vooral flexibel en service gericht zijn. Uiteindelijk willen we samen het beste resultaat bereiken.

Totaaloplossing

Totaaloplossing

Hier ligt de focus. Ook als het gaat om complexere oplossingen met koppelingen naar systemen van derden.

Onze markten

Justitie en Politie

Of het nu gaat om de bewaking van objecten of de veiligheid van medewerkers

Beschrijving segment
Jarenlange ervaring maakt dat we thuis zijn in deze markt. Of het nu gaat om een totaal oplossing voor een penitentiare inrichting of rechtbank, of om een multi-site oplossing met een centrale meldkamer.

Musea

Bijdragen aan de bescherming en beveiliging van kunst, cultuur en soms ook bijzondere architectuur

Kijk op kunst
Met de ervaring die wij hebben op het gebied van het beveiligen van musea, kunnen we helpen met het ontwikkelen van een goed camera plan. De beveiligers hebben dan niet alleen goed zicht op de belangrijkste objecten, maar ook op de omgeving en de bezoekersstromen. Alles vanuit één platform.

Ziekenhuizen

Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers en bezoekers van zorginstellingen zich veilig voelen

Veilige zorg
De beveiliging van zorginstellingen wordt steeds actueler. Onze oplossingen bieden een betrouwbare bijdrage in de veiligheid van medewerkers en bezoekers. En dat doen we altijd met inachtneming van privacy en uiteraard het kosten aspect.

Banken

Complexe, multi-site oplossingen die bijdragen aan het veilig houden van met name pin transacties bij geldautomaten

Multi-site oplossingen
We hebben jarenlange ervaring in het uitrollen van kleinere camerasystemen voor geldautomaten, inclusief remote beheer. En bij die kleinere systemen hanteren we dezelfde eisen die we aan grote systemen stellen. Dus redundantie in de opname en alleen bewezen componenten. En een groot bank kantoor? Ook daar hebben we ervaring mee.

Provinciale overheid

Denk aan het beveiligen van een provinciehuis of andere provinciale objecten

Camera observatie op maat
Maatwerk, daar gaat het hier om. Daarom geen standaard camera plan, maar samen met de opdrachtgever bekijken waar de zorgen zitten en op basis daarvan een plan uitwerken. En vervolgens op locatie een proefopstelling organiseren zodat vooraf duidelijk is wat wel en wat niet in beeld weergegeven kan worden.

Landelijke overheid

Overheidsgebouwen, kritische infrastructuur, we hebben de ervaring en denken graag mee in oplossingen

Kritische objecten
Vragen om betrouwbare oplossingen. We kunnen zorgen voor een hoge beschikbaarheid met redundante oplossingen en ons service team is 24/7 beschikbaar om bij eventuele storingen snel ter plaatse te zijn. 

Onderwijs

Van scholen tot universiteitscampus, we hebben er een oplossing voor

Veiligheid voor studenten en medewerkers
Van relatief kleine systemen tot systemen die een heel campus terrein beslaan. Meerdere uitkijk werkplekken? Koppeling met een Security Management Systeem? Remote uitkijken van beelden op bijvoorbeeld een iPhone? We hebben ook die oplossingen in huis.

Bedrijven

Bewaken en monitoren van logistieke processen of bewaking van uw pand, we hebben een oplossing

Bescherming van uw investering
Hier komt een extra beschrijving van de desbetreffende dienst, om iets meer te vertellen over de specialisatie die van toegevoegde waarde kan zijn. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Wilt u videobewakings oplossingen
van wereldklasse?

ONZE KENNIS

In alle fases van het project kunnen en willen wij u van dienst zijn

REFERENTIES