logo
support

Beveiligingsadviesdiensten
van wereldklasse

Naadloze integratie in de bestaande systemen en infrastructuren van uw bedrijf.

DIENSTEN

Wat wij doen?

Wij doen wat we beloven. Dat is één van onze kernwaarden. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing zonder daarbij de redelijkheid van een investering uit het oog te verliezen. Het gaat er uiteindelijk om dat het systeem gaat voldoen aan uw wensen en verwachtingen. En als een oplossingsrichting niet bij ons past, dan hoort u dat ook van ons. 

In de kern zijn we niet geinteresseerd in de levering van een boel camera's. We willen op zoek naar de meest efficiente oplossing en investeren in een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. En na oplevering zijn we er ook voor uitgebreide instructie aan de mensen die met het systeem moeten werken en zijn we (desgewenst) 24 uur per dag beschikbaar voor het oppakken van eventuele storingen aan het systeem. En onderhoud van de installatie, ook dat verzorgen we graag.

Hardware

Hardware

De eisen hiervoor worden hoger en de benodigde systemen complexer. Tevens zorgen de razendsnelle technologische ontwikkelingen ervoor dat het aantal toepassingen naast de traditionele beveiligingstoepassingen groeit.

Surveillance software

Surveillance software

In de ontwerpfase wordt kritisch naar de specifieke eisen en wensen gekeken waarbij een effectief resultaat het uitgangspunt is. Tijdens de implementatiefase assisteren wij. Met onsite technische ondersteuning zorgen wij voor snelle en vlekkenloze inbedrijfstellingen.

Advies & consultancy

Advies & consultancy

Los van de ondersteuning staan onze trainingen. Om te zorgen dat u uw klanten optimaal kunt bedienen, zorgen wij dat u op de hoogte blijft van onze ontwikkelingen en mogelijkheden.

onze project aanpak

Naast het leveren van hardware en software oplossingen willen we ook graag meedenken om beveiligingsprojecten in goede banen te leiden en tot optimaal resultaat te komen. En om tot dat resultaat te kunnen komen, werken we graag volgens een stappenplan.

01

Proefopstelling on-site met fotoboek

Om vooraf de juiste positie van een camera te kunnen bepalen, organiseren we in veel gevallen eerst een proefopstelling

02

Opstellen revisie gegevens

Op basis van alle bekende wensen en eisen is er een ontwerp gemaakt. Vanuit dit technische ontwerp samen met de resultaten wordt een revisie document opgesteld. Hierin staat tot in detail beschreven hoe de verschillende onderdelen van het systeem geconfigureerd dienen te worden. Ook worden in dit document de noodzakelijk dingen opgenomen als camera benamingen, opname restricties en duur, gebruikers en bijbehorende rechten, ip instellingen en licentie gegevens. Dit revisie document is vervolgens voor alle uitvoerende partijen de leidraad tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

03

Pre Configuratie

De volgende fase in het traject is de pre configuratie van de systemen. Camera’s worden voorzien van ip adressen en de juiste instellingen, servers worden voorzien van software, licenties en configuraties, werkstations worden voorzien van software en eventuele licenties. Al deze configuraties worden ook weer vastgelegd in een revisie document welke als onderlegger meegestuurd wordt met de apparatuur.

04

Factory Acceptance Test

Indien gewenst kunnen wij een Factory Acceptance Test arrangeren waarin wij u in detail meenemen in de verschillende configuratie instellingen en zo kunt controleren of alles nog steeds conform het wensen en eisen pakket is opgebouwd en geconfigureerd.

05

Transport naar locatie

Na dit alles zorgen wij, met name voor de centrale opname apparatuur en de werkstations persoonlijk voor de aflevering op uw project of andere locatie. Videobeelden worden steeds langer bewaard en in steeds hogere resoluties. Het gevolg is vaak forse opslag systemen met een groot aantal harddisken. Om er zeker van te zijn dat er tijdens het transport niets gebeurt met het opslag kapitaal, doen we dat liever zelf.

06

Inbedrijfstelling ON-SITE

De camera’s zijn geplaatst en de verbindingen in het netwerk zijn er. Dat is voor ons het moment om op locatie te komen voor de inbedrijfstelling. Het is namelijk pas op locatie dat wij het systeem kunnen fine tunen zodat de optimale performance wordt gehaald. Zowel voor het weergeven van de live beelden als voor de opnames. Tijdens de inbedrijfstelling kunnen door ons de camera’s ook nog optimaal afgesteld worden, conform het eerder gemaakte fotoboek. En desgewenst kunnen we de plaatsing van de camera’s ook nog voor u regelen.

07

Gebruikersinstructie

Nadat alles werkend is gemaakt volgens de afgesproken specificaties, willen uw mensen er natuurlijk wel mee overweg kunnen. Onze mensen hebben niet alleen technische ervaring, maar zijn ook heel goed in staat om trainingen te verzorgen. En omdat CamIQ als concept erg gebruikersvriendelijk is en bijna intuitïef werkt, is een training van een dagdeel vaak meer dan voldoende om vertrouwd te raken met de mogelijkheden.

08

Site Acceptance Test (SAT)

Aan het einde van het installatie proces nemen we graag met u alles nog eens rustig door. Werkt alles zoals we dat van te voren hebben afgesproken? Uiteindelijk is dat aan u om te beoordelen. Samen nemen we de details door. Zijn de beelden conform afspraak? Wordt de afgesproken opname duur gehaald? Werken alle alarm instellingen? Kloppen alle afgesproken users met bijbehorende gebruikersrechten? Werken de externe koppelingen zoals verwacht? Kortom, tijdens deze test willen we vooral de bevestiging van u hebben dat we onze afspraken geheel zijn nagekomen.

09

Oplevering en nazorg

Nadat we het systeem formeel aan u hebben overgedragen, pakken we graag nog de nazorg op. Of het nu gaat om telefonische support tijdens de eerste weken van gebruik om de eventuele vragen die er toch nog zijn te beantwoorden, tot en met uitgebreide service en onderhoudscontracten. Ons service team is desgewenst 24/7 beschikbaar voor het verhelpen van storingen.

REFERENTIES