CamIQ Satellite

CamIQ_6.x_Satellite

CamIQ Satellite is in staat om op een betrouwbare manier videobeelden te analyseren, te verwerken en op te nemen. Daarbij kunnen de meest voorkomende typen netwerk camera’s en videoservers als beeldbron gebruikt worden.

 

De robuuste client-server architectuur, de zeer hoge graad van betrouwbaarheid en de modulaire opbouw, geven het systeem de mogelijkheid om in te spelen op tal van installatie scenario’s.

Voor kleinere installaties is er de basisversie van CamIQ Satellite Manager, een client appalicatie die voorziet in alle basis behoeften op het gebied van video observatie. Daarnaast is toegang tot de beelden en de gegevens ook mogelijk middels een web browser en worden ook diverse smartphones en tablets ondersteund.

CamIQ Satellite is compatible met standaard PC platformen zodat een naadloze integratie met de bestaande ICT infrastructuur eenvoudig gerealiseerd kan worden.

En bij grotere installaties wordt CamIQ Satellite ingezet als parallele modules welke vanuit CamIQ Enterprise bediend kunnen worden.