17 september 2013 Nieuws

TechSMaRT: open management platform, gekoppeld met camera management.

KJJ_Kopenhagen20130915-_DSF1308

 

Tijdens de SecurityUser Expo in Kopenhagen wordt op de stand van TechSolutions de integratie getoond die mogelijk is tussen een open security management systeem en video management. TechSolutions wordt daar bij ondersteund door High Security International en Innosec International voor het security management platform en videotronic infosystems nederland b.v. voor het video management platform van CamIQ.

Tijdens de beurs blijkt al snel dat er in de Nordic regio een enorme behoefte is aan deze vorm van integratie. Vooral omdat andere systemen voornamelijk geheel gesloten zijn.

Voor TechSolutions is deze technologie erg nieuw. Het is daarom ook dat zowel High Security International als videotronic op de beurs aanwezig zijn om te ondersteunen; nu in het bekendmaken en demonstreren van de producten, maar later ook in de sales en de uiteindelijke implementatie van de oplossingen.

KJJ_Kopenhagen20130917-_DSF1467

 

Søren Svanemose van TechSolutions a/s: “Ik ben vooral verrast door de grote belangstelling die wij hebben voor de oplossing die we nu tonen. We krijgen vooral de feedback van potentiële klanten dat we echt iets nieuws laten zien. Vooral het open karakter van de oplossing spreekt de mensen enorm aan”

KJJ_Kopenhagen20130917-_DSF1465

 

 

De beurs wordt gehouden in een voormalige loods van de befaamde Carlsberg brouwerijen, van dinsdag 17 tot en donderdag 19 september.

 

Gerelateerde artikelen